NIEUWS

SEIZOEN 2020-2021

Wil je starten met privélessen?

Vanaf 7 september hervatten we de individuele lessen. Interesse? Neem dan contact op per mail dan geven we door hoe je kan inschrijven en een lesuur vast leggen en verneem je hoe wij de lessen corona-proof aanpakken. Starten kan het hele jaar door! Wij staan alvast paraat om jullie opnieuw te verwelkomen.

 

Wil je lid worden of blijven van het V.E.M.-orkest of van Mini Musica? 

De strijkers kunnen in kleine groepen van max. 10 repeteren. Wil je erbij zijn? Laat snel iets weten. Dan maken wij een groepsverdeling en repetitieplanning. 

De wekelijkse orkestrepetities met strijkers die gezellig dicht bijeen zitten en letterlijk de hete adem van de blazers in hun nek voelen,  liggen helaas al ver achter ons en kunnen niet op dezelfde manier hervat worden wegens niet corona-proof. Voor de repetities van het V.E.M.-orkest zijn we dus volop op zoek naar alternatieven. Ideeën en suggesties altijd welkom! We houden u op de hoogte...

CONCERTEN-PROJECTEN-WORKSHOPS-KAMPEN-STAGES

We hopen in het voorjaar 2021 de afgelaste carnavalconcerten van 2020 opnieuw op de agenda te kunnen plaatsen. Overige groepsactiviteiten zoals stages, kampen, andere concerten en projecten worden tot nader order niet ingericht.