V.E.M-symfonieorkest

WAAROM lid worden?

Muziek maken geeft voldoening, het zorgt voor ontspanning door de inspanning.

Voor jezelf spelen kan leuk zijn maar samen met anderen een werk aanpakken is nog veel gezelliger.

Speel je zelf een orkestinstrument en wil je graag samen met andere musiceren?  Dan ben je van harte welkom in bij het V.E.M.-orkest.

WAT staat er op het menu?

Op het programma staat muziek van diverse stijlen en genres van Handel, Bach en Mozart tot Del Borgo. Maar ook een vleugje lichte muziek, dansmuziek, film- of popmuziek gaan we niet uit de weg.

WIE kan mee spelen?

In eerste instantie jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen die een strijkinstrument spelen en over de nodige vaardigheden beschikken. Wie een blaasinstrument speelt kan aansluiten volgens project of concert.

WANNEER en WAAR repeteren we?

De repetities voor de strijkers gaan door in een cluster van 3 of 4 weekends volgens programma op vrijdagavond of zondagvoormiddag. Blazers volgens project/concertprogramma. 

Repetities  najaar 2022: weekends 30/9-7/10-14/10 en weekends van 18/11-25/11- 2/12 (zie ook projecten en concerten voor de overige activiteiten en data).

EN VERDER?

Er wordt regelmatig gerepeteerd om een zo verscheiden en gevarieerd mogelijk repertorium op te bouwen. Daarbij zorgen we voor partituren en bewerkingen op het niveau van de leden.  We gaan er van uit dat elke muzikant voldoende enthousiast en gemotiveerd is om regelmatig op de repetities aanwezig te zijn.